|   DOMOV   |    VIZITKA   |    KONTAKTNA STRAN   |    PRIJAVA

Koledar dogodkov
P T S Č P S N
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 
ERASMUS
PRIJATELJI - POVEZAVE

MENTORJI.SI
AGRA - kmetijsko-živilski sejem
www.facebook.com/grmnm

Nahajate se tukaj

  Vzgojno-izobraževalno delo z nadarjenimi dijaki

  V letošnjem šolskem letu bomo nadaljevali s Konceptom vzgojno-izobraževalnega dela z nadarjenimi dijaki v srednjem izobraževanju, s katerim nadarjenim dijakom dajemo posebno skrb in uresničujemo načrt vzgojno-izobraževalnega dela. Cilja dela z nadarjenimi sta harmonizacija intelektualnega potenciala in vrednostne usmeritve. Pri dijakih bomo iskali njihova močna področja, spodbujali ustvarjalnost, samostojnost, sodelovanje in odgovornost do sebe in družbe. Temeljni način in tudi smisel uresničevanja koncepta dela z nadarjenimi je več individualizacije vzgojno-izobraževalnega dela in skrb za celostni osebni razvoj.
  Za dijake, ki so bili že v osnovni šoli prepoznani kot nadarjeni, bomo na željo dijakov in njihovih staršev oblikovali individualizirane programe, s katerimi bomo sistematično spremljali njihove aktivnosti, skrbeli za njihov razvoj, razvijali njihove potenciale in spremljali dosežke. Šolsko ponudbo dejavnosti bomo dopolnjevali in spremljali v skladu s potrebami dijakov. Načrtujemo tudi vsaj dvodnevno druženje izven šolskega okolja. S pomočjo različnih tehnik bomo dijake navajali na refleksijo lastnega dela. Prav tako bomo nadaljevali s Konceptom odkrivanja nadarjenih dijakov, ki doslej še niso bili prepoznani kot nadarjeni in jim nudili ustrezno podporo. 
  Posebno področje je nadaljevanje inovacijskega projekta, prijavljenega na Zavodu za šolstvo. Naslov je Razvijanje in prepoznavanje potencialov dijaka, raziskovalno vprašanje pa je Razvijanje in prepoznavanje potencialov dijaka. 
   
  Člani projektne skupine za nadarjene so:
  -Mateja Okleščen - vodja,
  -Irena Avsenik,
  -Špela Debeljak,
  -Rebeka Pirnar,
  -Urška Mihelič in
  -Andreja Bartolj Bele.