|   DOMOV   |    VIZITKA   |    KONTAKTNA STRAN   |    PRIJAVA

Koledar dogodkov
P T S Č P S N
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
ERASMUS
PRIJATELJI - POVEZAVE

MENTORJI.SI
AGRA - kmetijsko-živilski sejem
www.facebook.com/grmnm

Nahajate se tukaj

  Informacija o srečanjih za starše: »Podarimo si več osebne svobode«

  V šolskem letu 2016/2017 bomo na šoli izvajali delavnice za starše z naslovom »Podarimo si več osebne svobode«.
   
  Srečanja bodo potekala vsako prvo sredo od novembra do aprila s pričetkom ob 17.00, v šolski knjižnici. Srečanja potekajo z aktivno udeležbo vseh udeleženih.
  Glavni namen srečanj je, da udeleženci spoznajo osnovne človekove potrebe, se jih naučijo prepoznavati ter da si uzavestijo, da vsak posameznik stvari razume, dojema in vidi drugače.
   
  Tudi v šolskem letu 2016/2017 staršem ponujamo obliko sodelovanja, v kateri se bomo posvečali reševanju konfliktov in gradnji vzajemnega, sodelovalnega odnosa z mladostniki.
   
  Zahvaljujem se vsem staršem, ki so se v šolskem letu 2015/16 udeležili delavnic in s svojimi bogatimi življenjskimi izkušnjami vsebinsko dopolnjevali srečanja.
  Na delavnicah bo z vami Irena Avsenik, šolska svetovalna delavka.
   
  Vljudno vabljeni tudi v šol. letu 2016/2017. Prijavnica
   
  Irena Avsenik
   
   
  Vtis udeleženke
   
  Zelo rada sem prihajala na delavnice za starše - ker se mi zdi "biti mama" in "biti žena" najpomembnejši poklic zame na tem svetu. In na teh delavnicah se učim in urim tako v odnosih do otrok kot do moža.
   
  Za vse druge poklice so šole, za starševski poklic pa ne... - dostikrat se počutim nemočno v raznih situacijah s svojimi odraščajočimi otroki; in tudi z mojim že odraslim možem ;). Na teh delavnicah si pod vodstvom karizmatične moderatorke izmenjujemo izkušnje, se vživljamo v različne vloge, preiskujemo vzroke in posledice takšnega ali drugačnega človeškega ravnanja. Spoznavamo, da vsa naša dejanja izhajajo iz naših potreb, in da naše zadovoljstvo in notranji mir ni nujno odvisno od naše okolice, ampak se rojeva v nas samih...
   
  Hvala Bogu za vas :). Zelo sem hvaležna za možnost spoznavati različne vidike odnosov med mladostniki in starši - in se priporočam tudi za naprej :).
   
  Zapisala mama, ki z radovednostjo vsakodnevno raziskuje, kaj še skriva v sebi in odkrito z radostjo deli z drugimi.