DNEVI KMETIJSKE ŠOLE GRM IN BIOTEHNIŠKE GIMNAZIJE 2022

DNEVI KMETIJSKE ŠOLE GRM IN BIOTEHNIŠKE GIMNAZIJE 2022

Spoštovani osnovnošolci in osnovnošolke, spoštovani starši, ker se z nami zaradi epidemioloških razmer ne morete srečati v živo na Sevnem, pripravljamo v zadnjem tednu januarja DNEVE KMETIJSKE ŠOLE GRM IN BIOTEHNIŠKE GIMNAZIJE 2022.

Na srečanjih ZOOM se boste lahko v živo ali na FB LIVE seznanili, kdo smo, kje se nahajamo in za katere programe izobražujemo. Spoznali boste tudi naše zaposlene, ki vam bodo vsak dan od 24. do 28. 1. predstavili 2 kratki, zanimivi vsebini, s katerimi se srečujejo grmski dijaki tekom šolanja pri nas.

Predstavili vam bomo naše šolsko posestvo in laboratorije, pa tudi novo šolsko stavbo. V njej bodo prihajajoče generacije imele še boljše pogoje za laboratorijsko delo in praktični pouk.

Vsak dan boste lahko v živo povprašali vse, kar vas o posameznem programu ali življenju na šoli zanima. Ker verjamemo, da se je težko odločiti, kateri program in katera šola bi vam najbolj ustrezala, vam bomo z veseljem pojasnili, kar vas bo zanimalo.

Dogodek je nekakšen uvod v februarske INFORMATIVNE DNEVE, ko bodo letos v petek, 11. 2., in v soboto, 12. 2. Tam bo na voljo še več informacij, pogovorov in videoposnetkov neposredno s strani dijakov, pa - seveda - tudi zaposlenih.

Verjamemo, da vam bomo na ta način vsaj malo približali dogajanje na šoli in ljudi, ki to dogajanje soustvarjamo.

Prijazno vabljeni v našo družbo!