Obvestilo staršem in dijakom - Izobraževanje na daljavo

Spoštovane dijakinje in dijaki, spoštovani starši in skrbniki!

 

Zaradi izjemno resne epidemiološke situacije in zaradi izvajanja ukrepov za preprečitev širjenja virusa Covid-19, se bo na podlagi sklepa ministrice za izobraževanje, znanost in šport, s ponedeljkom, 19. 10. 2020 začasno začel izvajati vzgojno-izobraževalni proces na daljavo.

Vlada bo med jesenskimi počitnicami preverila epidemiološko situacijo v državi in na podlagi tega sprejela nadaljnje odločitve.

Po sklepu ministrice dijaki, ki so že na praktičnem usposabljanju z delom (PUD), z izvajanjem le-tega nadaljujejo v skladu z navodili.

Strokovni delavci šole bomo poskrbeli, da bo pouk potekal tudi na daljavo, v skladu s cilji posameznih predmetov oziroma modulov, ob sodelovanju vas, spoštovane dijakinje in dijaki.

Prepričana sem, da je cilj vseh nas, da čim prej začnemo s poukom v šolskem okolju. Zato  v največji možni meri upoštevajmo vse ukrepe, ki jih določa Vlada Republike Slovenije.

 

Lepo vas pozdravljam.

Ostanite zdravi!                                                                                                                  Ravnateljica

                                                                                                                                        Vida Hlebec, prof.