Vabilo na dan odprtih vrat

Grm Novo mesto – center biotehnike in turizma vabi vse učence osnovnih šol, otroke v vrtcih ter vse ostale na že tradicionalni dan odprtih vrat, ki bo pod geslom »ZA BISTRO GLAVO V NARAVO« potekal v četrtek, 21. septembra 2017, od 9. do 16. ure, na Sevnem 13, v Novem mestu.
 
Na dnevu odprtih vrat se bodo istočasno predstavile naslednje organizacijske enote Grma Novo mesto – centra biotehnike in turizma Kmetijska šola Grm in biotehniška gimnazija, Dijaški in študentski dom, Višja strokovna šola in Medpodjetniški izobraževalni center. Osrednji predstavitveni prostor bo na sedežu centra na Sevnem 13, kjer bo potekala predstavitev poklicev in programov ter ostale predstavitve dejavnosti (izobraževanja, usposabljanja, tečaji, NPK, interesna področja …).
 
Dan odprtih vrat je namenjen vsem otrokom in učencem, ki si lahko dogajanje ogledajo oz. sodelujejo bodisi v organizaciji osnovne šole ali vrtca bodisi v spremstvu svojih staršev oz. skrbnikov. Prosimo Vas, če otroke in starše  oz. skrbnike seznanite s to možnostjo.
 
Delavnice in predstavitve izobraževalnih programov so namenjene učencem 7., 8. in 9. razredov, vsi ostali pa imajo možnost ogleda razstav in raznih praktičnih prikazov.
 
Prosimo Vas, če nam zaradi lažje organizacije sporočite, kaj bi si radi ogledali in kje bi radi sodelovali. Pripravili smo ponudbo različnih delavnic in prijavnico. Prosimo Vas, da glede na interes učencev oz. otrok izpolnite prijavnico in nam jo pošljete po elektronski pošti na naslov anica.mozina@guest.arnes.si, po klasični pošti na naslov zavoda ali po faxu 07/39 34 710, najkasneje do petka, 15. 9. 2017.

Za vsa dodatna pojasnila se obrnite na go. Anico Možina, tel. št. 07 39 34 717 ter go. Ireno Avsenik, tel. št. 07 39 34 718.
 
Veselimo se Vašega obiska in Vas lepo pozdravljamo.
 
 
Direktor:
Tone Hrovat, univ. dipl. inž. kmet., l. r.